Co w tym ciekawego, że kompletnie mnie nie interesuje opinia księży na temat polityki. Chcą niech gadają. Wolność głoszenia własnych przekonać chcesz komuś zabrać tylko dlatego, że zawodowo zajmuje się mówieniem chętnym o co jego zdaniem chodzi w Biblii, a nie szyciem butów? Normalny jesteś?Heh, a do mieszania się kościoła z polityką już się nie odniesiesz? Ciekawe...
A i patrz widzisz, od razu wiadomo skąd problem ci się wziął. Normalnie nie byłeś w stanie doczytać, pewnie liter za dużo w jednym miejscu. Pisałem o ksenofobii. Skąd ci się w tym PiS, albo Giertych znalazł chyba sam nie wiesz. Tylko dlatego, że PiS jest ksenofobiczne nie oznacza, że ma prawo wypowiadać się w imieniu każdego ksenofoba w Polsce. Sram na PiS i Giertycha, bo to socjaliści. Z drugiej strony jestem ksenofobem, bo widzę do czego doprowadza nadmierna tolerancja (Francja, Niemcy). Przestań oglądać newsy z TV i zrozum, że to są dwie kompletnie niezwiązane ze sobą sprawy.I czyja ma to być zasługa? Kościoła lub PiS-u? A może to bojówki Giertycha sprawiły?
Co w tym ciekawego, że kompletnie mnie nie interesuje opinia księży na temat polityki. Chcą niech gadają. Wolność głoszenia własnych przekonać chcesz komuś zabrać tylko dlatego, że zawodowo zajmuje się mówieniem chętnym o co jego zdaniem chodzi w Biblii, a nie szyciem butów? Normalny jesteś?
A i patrz widzisz, od razu wiadomo skąd problem ci się wziął. Normalnie nie byłeś w stanie doczytać, pewnie liter za dużo w jednym miejscu. Pisałem o ksenofobii. Skąd ci się w tym PiS, albo Giertych znalazł chyba sam nie wiesz. Tylko dlatego, że PiS jest ksenofobiczne nie oznacza, że ma prawo wypowiadać się w imieniu każdego ksenofoba w Polsce. Sram na PiS i Giertycha, bo to socjaliści. Z drugiej strony jestem ksenofobem, bo widzę do czego doprowadza nadmierna tolerancja (Francja, Niemcy). Przestań oglądać newsy z TV i zrozum, że to są dwie kompletnie niezwiązane ze sobą sprawy.
Chryste Panie co ta propaganda ludziom z mózgów robi...