@pan kapitan
Syn jest gejem przez geny? Zakazać genetyki, genetyka dziełem szatana. Ewolucja dziełem szatana. Wiadomo że Adam i Ewa zostali stworzeni przez Boga.
Taka prosta logika.
Mega zabawne są te argumenty, że po zalegalizowaniu związków homoseksualnych na ulicach będzie się roiło od gejów... Ludzie, ich odsetek był, jest i będzie stały i jest to mniej niż 10%. .
@tds1974
15%?
Jakiś czas temu uczestniczyłem w dyskusji z pewnym dosyć znanym seksuologiem, który powiedział, że wśród mężczyzn wskaźnik ten wynosi ~8%, a wśród kobiet ~6%. Zależy to też pewnie od regionu, ale na nasze krajowe warunki tak się to prezentuje.
Często się zastanawiam, co by było, gdyby któryś z konserwatystów "zamienił się" z homoseksualistą świadomościami na jakiś czas. Na pewno zajebiście by się czuł będą szykanowanym za swoją seksualność. Ba! Nawet bał by się z tym wyjść na zewnątrz ze strachu przed linczem. I przede wszystkim: jakiego miał by stresa zanim powie o tym rodzicom
![]()
O następny debil, który jak nie rozumie to musi zwyzywać. Przeczytaj sobie cokolwiek np. Michała Hellera (taki "ksionc" co przy okazji zaliczył profesurę z fizyki). Zostaniesz profesorem fizyki, możesz wrócić do wypowiedzi jak ta cytowana.