Wysłany:
2012-07-29, 23:15
, ID:
1299094
1
Zgłoś
A dla mnie najbardziej żenujące są osoby, które wypowiadają się, że coś jest "c🤬jowe" , "słabe", czy "żenujące", gdy sami ograniczają się do jednego gatunku muzyki(góra dwóch, gdzie ten drugi jest pokrewny z pierwszym) i uważają, że słuchają najlepszej muzyki.
Osobiście sam słucham rapu, ale nie tylko polskiego, słucham muzyki z gatunku rock, funk, soul, czy jazz. Są to gatunki, które uwielbiam i może nie jestem jakimś specem i nie potrafię wymienić z każdego z tych rodzai po 500 utworów 40 różnych artystów, ale mimo to uważam, że mam 10x razy lepszy gust muzyczny niż Ci pseudo znawcy jednego gatunku. Słucham także electro i to od House po niektóre kawałki dupstepowe, bo jest masa utworów z tych gatunków godnych polecenia. Już też nie pamiętam do końca, czy wśród tych wypocin ktoś "objechał" utwory z klasyki, które ktoś wrzucił w tym temacie, ale nawet jeśli to szkoda dla tych osób strzępić klawiaturę
Co do "występu" Eldo, no to cóż, prawie każdy artysta zalicza jakieś swoje wzloty i upadki, a zwłaszcza Ci, którzy "występują" gdzieś w telewizji.
I jeszcze te durne gadanie, że "Nie pytaj o nią" to jakiś ukradziony pomysł, czy coś w tym stylu. To tak jakby oskarżać Akurat o podbieranie tekstów autorstwa Tuwima.
Krytyka jest i będzie, ale naprawdę już możecie oszczędzić pieprzenia totalnych bzdur, bo to aż kole w oczy..