Tak debilu, Hollywood.
Ktoś kiedyś powiedział, że utrzymanie w konspiracji przez 50 lat sfałszowania lądowania na Księżycu byłoby nieskończenie bardziej niemożliwe niż samo lądowanie na Księżycu.
To, że ty jeste debilem i nie potafisz rozwiązać równania różniczkowego, nie znaczy, że nie istnieją mądrzy ludzie, którzy to potrafią.
Jaki filmik dzbanie? Ludzie lądowali na Księżycu 6 razy z czego jest kilkadziesiąt tysięcy zdjęć i setki materiałów filmowych. Nie mówiąc o dokumentacji całego programu Apollo i ogromnej wiedzy o Księżycu zdobytej dzięki tym misjom.
Ale plaskoziemcy nic nie przetłumaczysz….
Słuchaj, naprawdę nie ma żadnych dowodów na lądowanie astronautów na księżycu, mam na myśli zdjęcia, filmy i etc. Dawno temu analizowałem zdjęcia z oficjalnej strony NASA i wszystkie to przeróbki, a wystarczył Photoshop, choć nawet w Irfanie można było pobawić się kontrastem i gamą i wychodziły jaja. Jaja typu np. wklejony statek kosmiczny na tle nieba. Analizowałem filmy i to też są jaja. Zrób to sam, choć ponoć źródła zniknęły, ale nie chce mi się sprawdzać, bo moja opinia jest taka, że dowodów w postaci, o których pisałem, nie ma. Owszem, kiedyś, przy ekranach czarno-białych i słabej jakości, można było wcisnąć każdy kit, ale teraz widać wszystko bardzo wyraźnie.
Są niby dowody lądowania, są ponoć ślady pozostawione przez ludzi, są retroreflektory umieszczone w przypadku Hameryki przez ludzi, a kacapów poprzez łaziki, jednak nie można zwalać wszystkiego na to, że przez 50 lat koszt tych wypraw jest tak ogromny, że się nie opłaca teraz wysyłać ludzi. Znając życie to kacapy już dawno wylądowałby na księżycu, nie mówiąc o Chinolach, którzy koszty mają w totalnej dupie, a w dziedzinach astro są na wysokim poziomie. Dziwnym trafem to tylko Hamerykanie wylądowali 3 razy na księżycu, nikt więcej...
Są teorie twierdzące, są teorie przeczące, ale żeby się przekonać to trzeba samemu się wysilić. Zrób tylko tyle co ja i zobaczysz, że zasada część świadczy o całości może mieć tu zastosowanie w kwestii wiarygodności
Oryginalne taśmy z nagrań pierwszego lądowania na księżycu, których NASA nie posiada, ponieważ zajmowały im miejsce w magazynie i je wyj🤬i, jeszcze za czasu trwania misji Apollo. Nie ma jak wyj🤬 Mona Lisę bo ma się kopię, i to akurat w tedy, kiedy była kwestionowana prawdziwość tych nagrań. Słyszałeś kiedyś coś takiego, powtórz kłamstwo 1000 razy a stanie się prawdą.
Edit: tak uściślając, wieże że sobie latali w kosmos, bo w tedy mieli w dupie bezpieczeństwo, ale oni dopiero się uczyli. Nie wieże, że lądowali na księżycu. Wyścig między USA i ZSSR, oraz wielka propaganda.
Na tradycyjnej błonie w próżni i ekstremalnych temperaturach szlag trafiłby film w kilka sekund.
Oryginalne taśmy z nagrań pierwszego lądowania na księżycu, których NASA nie posiada, ponieważ zajmowały im miejsce w magazynie i je wyj🤬i, jeszcze za czasu trwania misji Apollo. Nie ma jak wyj🤬 Mona Lisę bo ma się kopię, i to akurat w tedy, kiedy była kwestionowana prawdziwość tych nagrań. Słyszałeś kiedyś coś takiego, powtórz kłamstwo 1000 razy a stanie się prawdą.
Edit: tak uściślając, wieże że sobie latali w kosmos, bo w tedy mieli w dupie bezpieczeństwo, ale oni dopiero się uczyli. Nie wieże, że lądowali na księżycu. Wyścig między USA i ZSSR, oraz wielka propaganda.
Ta... nie ma dowodów...
Ja p🤬lę, zamiast powtarzać jak baran, że Ziemia jest płaska, może byś się zainteresował tematem, bo nawet nie wiesz ile razy wylądowano na Księżycu.
W zeszłym tygodniu nawet chiński orbiter zrobił zdjęcia amerykańskiego lądownika stojącego sobie na Księżycu.... Ale dowodów nie ma . Nie?
Nie wierzę, że jesteś w stanie pojąć tak skomplikowany projekt jak Apollo i lądowanie na Księżycu, skoro nawet ortografii nie byłeś w stanie pojąć.
W kosmos rakiety nie potrafią wysłać, ale na księżycu wylądowali 55 lat temu, osiem lat po tym jak pierwszy człowiek poleciał w kosmos. Hollywood się postarało, a politycy wcisnęli kolejny kit.
Tak się kończą próbne loty gdy szefem jest koleś z autyzmem i zamiłowaniem do ćpania.
Bzdura. Na Księżycu nie ma atmosfery, więc pisanie o jakichś ekstremalnych temperaturach to brak zrozumienia tematu, a nawet brak zrozumienia czym jest temperatura.
Tak to jest jak się zabiera głos o czymś o czym nie ma się pojęcia.
Tak debilu, Hollywood.
Ktoś kiedyś powiedział, że utrzymanie w konspiracji przez 50 lat sfałszowania lądowania na Księżycu byłoby nieskończenie bardziej niemożliwe niż samo lądowanie na Księżycu.
To, że ty jeste debilem i nie potafisz rozwiązać równania różniczkowego, nie znaczy, że nie istnieją mądrzy ludzie, którzy to potrafią.