Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Brawo za spostrzegawczość najaktywniejszy użytkowniku,-) idź szukaj czegoś porządnego żebym się nie nudził amebko;-)
Chyba pomyliłeś mnie z kimś kto wie kim ty jesteś i do czego nawiązujesz.
Pewnie kiedyś ci odpisałem w jakimś temacie i mylnie zakładasz l, że zapamiętałem takie zero.
Nie.
Powinni makarona najzwyczajniej w świecie powiesić... Wystarczy zobaczyć kto był jego szefem kiedy nie był jeszcze w polityce. Później w sztabie poprzedniego prezydenta który miał najgorsze poparcie w historii Francji (4%)... A te żabojady głupie na niego głosowały bo Rycha babcie... także wybrali marionetke, która ma zrobić z narodu robaki i krowy mleczne bez perspektyw
W 2008 przeszedł do pracy w bankowości inwestycyjnej w (kontrolowanym przez rodzinę Rothschildów) Rothschild & Cie Banque, gdzie był zatrudniony do 2012[1]. Zajmował się w szczególności zakupem przez szwajcarskie przedsiębiorstwo Nestlé filii koncernu Pfizer o wartości ponad 9 miliardów euro[5].
W latach 2012–2014 pełnił funkcję zastępcy sekretarza generalnego Pałacu Elizejskiego w administracji prezydenta François Hollande’a[5]
Ostatnio Jaki z jakąś tam drugą z PiS napisali do KE o interwencję w sprawie Francji i ocenę praworządności wobec tego co się dzieje od miesięcy (dobry trolliing) , idę o zakład, że w tym tygodniu będzie krótka odpowiedź, że "KE nie może ingerować w wewnętrzne sprawy suwerennego kraju"
Chyba pomyliłeś mnie z kimś kto wie kim ty jesteś i do czego nawiązujesz.
Pewnie kiedyś ci odpisałem w jakimś temacie i mylnie zakładasz l, że zapamiętałem takie zero.
Nie.
Ty nawet nie skumałeś tego co napisał, jesteś żałosny.
Ty nawet nie skumałeś tego co napisał, jesteś żałosny.
Póki tego nie napisałeś byłem przekonany, że gdzieś mu coś napisałem ale twój post spowodował, że wszedłem na jego profil aby się upewnić bo może się pomyliłem.
Nie masz racji. Od początku dobrze obstawiałem, że coś mu odpisałem w innym temacie i teraz pyskuje.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie