Na BBC news p🤬lą kocopoły dokładnie nie wiedzą co się stało, brytyjski korespondent wypytywał świadków zdarzenia ci mówią, że strzały padały z dachów okolicznych budynków, inni mówią, że z przejeżdżającego vana lub ktoś strzelał z jadącego motoru , no bzdury nie trzymające się kupy, słyszeli pojedyncze strzały inni zaś serie kilku do kilkunastu strzałów. Najlepsze, że większość ludzi po tym incydencie pokazuje środkowy palec do kamer telewizyjnych a Trampek unosi zaciśniętą pięść i drze ryja fak i fak.
Te hamerykany głupie jak ja prdle. Chyba ustawiane to przedstawienie, bo gdyby mieli okazję go odj🤬, to myślę że trup ścielił by się tam gęsto wśród postronnych osób, a z Trampka zrobiliby sito. Tani teatrzyk 😢
kolejny etap gry o tron 🙂
czas totalnie stracony. Źli biali (oprócz fotoreporterów), dobrzy kolorowi
Mało brakowało (((((( KOmucha ubić , co jest za wyjściem UsAnd z NATO jaki odciąć środki dla Ukrainy zaatakowanej przez MOrdercę putina , trampek jest za putinem.....
Czyli przekonałeś żeby nie oglądać na filmwebie opinie różne. Ale twoja mnie przekonala w 100 % . Pamiętam film "uciekaj" k🤬a zrob taki film ale odwrotnie . Chyba by spalili cale Hollywood
Pamiętam że był jeszcze jakiś film co też miałem.nieldparte wrażenie bialy zły kolor dobry ale nie.moge se przypomnieć.