podpis użytkownika
youtube.com/channel/UCVRXrBn5CdkHCjI5Za_Yx3g/Banda debili. No nic dziwnego, taka strona. Trup leży, drugi ranny.
Nie, fake. Trump ustawił. Tak, tak, odpalił woreczek z sztuczną krwią a ofiara sama się zabiła. No z🤬by i tyle
Strzelec miał wadę wzroku zapewne dlatego Tramp żyje
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNie, że taka strona. Zwróć uwagę kto takie rzeczy wypisuje - lewackie k🤬y, aktywiści LPG, banderowskie ciągodruty. W skrócie, marionetki żydków za szekle.
Jak i szereg wad, które wskazują, że pochodzi z chowu wsobnego - nie ma się co dziwić, że został antifiarzem
Śmieciem to jesteś Ty i te k🤬iszcze co Cie na świat wysrało
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Nie, że taka strona. Zwróć uwagę kto takie rzeczy wypisuje - lewackie k🤬y, aktywiści LPG, banderowskie ciągodruty. W skrócie, marionetki żydków za szekle.
Jak i szereg wad, które wskazują, że pochodzi z chowu wsobnego - nie ma się co dziwić, że został antifiarzem
Ale odleciałeś zapomnaiłeś dodać reptilian, yeti i kosmitów serio masz coś z głowa że wszędzie widzisz banderowców, lewaków, żydów itp ? Serio są leki na takie paranoje , będzie Ci ławtwiej w życiu może nawet wyjdziesz z piwicy i poznasz jakiś ludzi a jak Ci sie pofarci to może nawet jakaś dziewczyna z Tobą zagada
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówJa odleciałem... Spokojnie, nie pisałem o tobie, tak ogólnie o całej waszej hołocie. Ostatnio wyszedłem z piwnicy i sam zagadałem do pięknej dziewczyny, i co, łyso ci teraz.
Ale ogarniasz, że jeśli to była ustawka, to nie musiał nawet w trampka celować?