Widzisz... a teraz sztuczna krew, zamachowiec sterowany falami radiowymi, orgia dowodów z raportu mniejszości itd. Chyba zostaliście tzw. "szurami".
Ale ogarniasz, że skoro nie udał się impiczment, skoro nie udało się go wyeliminować przez "wolne sądy", to wasze ukochane lewactwo postanowiło go zamordować? Ale przyznaj się, gdyby twój koleżka z antify odstrzeliłby mu łeb, to dopiero byś się cieszył.
Ale czekaj gdzie ja napisałem że ten zamach to jakiś fake? skomentowałem post innego ziomka który pisał i teoriach na wykopie i ja nspisalem że na Twitterze są też komentarze że to ustawka. co nie znaczy że ja to popieram 🙂
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNa BBC news p🤬lą kocopoły dokładnie nie wiedzą co się stało, brytyjski korespondent wypytywał świadków zdarzenia ci mówią, że strzały padały z dachów okolicznych budynków, inni mówią, że z przejeżdżającego vana lub ktoś strzelał z jadącego motoru , no bzdury nie trzymające się kupy, słyszeli pojedyncze strzały inni zaś serie kilku do kilkunastu strzałów. Najlepsze, że większość ludzi po tym incydencie pokazuje środkowy palec do kamer telewizyjnych a Trampek unosi zaciśniętą pięść i drze ryja fak i fak.
Te hamerykany głupie jak ja prdle. Chyba ustawiane to przedstawienie, bo gdyby mieli okazję go odj🤬, to myślę że trup ścielił by się tam gęsto wśród postronnych osób, a z Trampka zrobiliby sito. Tani teatrzyk 😢
Żadnego ucha mu nikt nie odstrzelił , trampek wiedział co się wydarzy i wysadził woreczek ze sztuczną krwią koło ucha co miał przylepiony
Mało brakowało (((((( KOmucha ubić , co jest za wyjściem UsAnd z NATO jaki odciąć środki dla Ukrainy zaatakowanej przez MOrdercę putina , trampek jest za putinem.....
"Zostałem postrzelony kulą, która przebiła górną część mojego prawego ucha - poinformował były prezydent USA Donald Trump na swoim portalu społecznościowym TRUTH Social.
Od razu wiedziałem, że coś jest nie tak, usłyszałem świst, strzały i od razu poczułem, jak kula przebija skórę. Było dużo krwawienia i wtedy zrozumiałem, co się dzieje. BOŻE BŁOGOSŁAW AMERYKĘ!"
podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm