Wysłany: 
2019-06-27, 18:26
                                                                                                                , ID: 
5452746
                                                                                                                                    3 
                                                                                                                                         Zgłoś

Ktoś nie czyta komentarzy pod filmem na yt to Wam zaspojleruje tekst autora filmu:
"Żeby było jasne , ja dzień spędziłem na dole i mam za to zapłacone . Wszedłem na górę by pokazać wszystkim stan faktyczny i nagrać ten film . W końcówce już telefon nie dał rady i nie nagrał głosu. Chodziło mi o to że klimatyzatory są na lata . A skutki pracy w takich temperaturach odczujemy za lata. Dziękuję za udostępnianie i subskrypcje. Miłego dnia"