Wysłany:
2016-07-19, 4:01
, ID:
4632744
21
Zgłoś
Mam 18- to letnie auto, dbam o to aby było sprawne technicznie, części kupuję sam i kupuję je dobrej jakości nigdy nie używane, mechanik montuje je przy mnie, taki układ, przy naprawach po prostu stoję obok. Badania robię rzetelnie, ogólnie o auto dbam, w końcu jeżdżę nim z rodziną. Ale p🤬lę, podatku ekologicznego płacić nie zamierzam, najwyżej wyp🤬olę z tego kraju bo to co się tu dzieje to już się w pale nie mieści.
Ostatnio dyrektywa tytoniowa która praktycznie zrównuje e-papierosy z tradycyjnymi fajkami, dzięki której nie będzie można kupić ani dobrego sprzętu, ani liquidów i baz przez internet. E-palący zostaną zmuszeni do dzielenia pomieszczeń z palącymi tradycyjne papierosy. Padnie masa firm i firemek, tysiące ludzi zatrudnionych w handlu e-papierosami i art. powiązanymi straci pracę, a często i oszczędności życia gdyż handel via internet zostanie z dnia na dzień zakazany bez okresu karencji.
Teraz podatek ekologiczny. A i jeszcze dziś wyczytałem w różnych źródłach że szykują się podwyżki dla rządu, i to takie konkretne dość.
Nosz k🤬a mać. Dość.
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.