Serio? Sjp:
respekt «szacunek w stosunku do jakiejś osoby połączony z onieśmieleniem, czasem też z lękiem»
Wracaj do Call of Duty...
To poczytaj coś więcej, aż się dowiesz. W wielu językach występuje tylko słowo "respekt", które oznacza szacunek, ale u nas to nie to samo.
Co do tego "Call of Duty", to musiałem sprawdzić w internetach co to oznacza. Tak się składa, że ostatni raz grałem w gry wideo za gówniaka na Commodore 64, więc nie pajacuj, gimbusie.
W wielu językach występuje tylko słowo "respekt", które oznacza szacunek, ale u nas to nie to samo.
To sprawdz jeszcze co znaczy SJP szerloku, za nim pekne ze smiechu czytajac Twoje wypociny o polskim znaczeniu slowa respekt. Hehe, mocnys i pewnys jak klasyczny lewak. Tylko merytoryki brak. Koncze ta szermierke, bo widze, ze nie ma z kim. Nie Ty tworzyles jezyk polski by uznaniowo nakazywac jak mamy go rozumiec. Korzystasz z tego jezyka, wiec sie dostosuj lub milcz. SJP.
Widzę, że się zesrałeś, bo piszesz, że kończysz, a nadal coś dopisujesz. Nazywasz mnie lewakiem, a sam podpierasz się zunifikowanym lewackim sjp. Sam jesteś tęczowym, lewackim wyznawcą LPG, skoro nie uznajesz naszego języka.
Stala na srodku trzypasmowej ulicy w miejscu nieprzeznaczonym do przechodzenia przez jezdnie.
2. Uczestniczyla w nielegalnym zgromadzeniu
3. Nie stosowala sie do polecen policji, czyli dazyla otwarcie do zwarcia
I juz nie kasuj posta ze niby niezgodny bo tylko oodejrzenia potwierdzasz "sam wiesz kim jestes"