demonkuba16,
Stary nie będę słuchał takich pajaców nawet co mają do powiedzenia. Rapowych słów chyba p🤬lenia. 99% to jest jedno wielkie gówno. A broń sobie tego gówna nawet jeżeli wybronisz to brawo wybroniłeś gówno, więc jaki sens. I po za tym widze kto słucha tego gówna i jaki jest, a kto słucha normalnej muzyki, a nie p🤬lenia 25 letnich złamasów i czego to oni o życiu nie wiedzą jak dalej jak za swój blok nie wyszli. Nie p🤬l mi tutaj, że to są wzorce do słuchania. U mnie w mieście to pełno tych śmieci co niby rapują z czego 80% to patola, a 20% to po prostu pajace. No wybacz, ale taka prawda to jest jedno wielkie gówno. Oni tylke k🤬a o tym życiu wiedzą co ewa farna. I ja nie będę się starać Ci udowodnić jakie to jest gówno bo każdy sam widzi. I nie staraj się na siłe bo tylko debila z siebie robisz.
P🤬li mnie to co jakiś smieć sobie myśli. Idz grubsona zapytaj co masz w życiu robić. No j🤬y debil nic innego. Zresztą słuchaj sobie tego ścierwa c🤬j mi do tego.
i na c🤬j tutaj ten idol gimbusów grubson, ja p🤬le, skrzeczący przygłup
nie wazne kto, wazne o czym mowi, spiewa. dzieje sie w tym kraju coraz gorzej, banrutujesz za dzielenie sie chlebem z bezdomnymi, idziesz siedziec za posiadanie grama maryski, idziesz siedziec za jechanie pociagiem na lewo podbitej legitymacji a czlowiek okrada ludzi na 16 mln zlotych i zaklada ciagle nowe spolki, lataja sobie tacy do domu na weekend wyczartowanym samolotem i juz nikt o tym nie mowi?
Pokaż nam w czym jesteś od niego lepszy....Ty skrzeczący i gówno wiedzący mały człowieczku....
demonkuba16,
Stary nie będę słuchał takich pajaców nawet co mają do powiedzenia. Rapowych słów chyba p🤬lenia. 99% to jest jedno wielkie gówno. A broń sobie tego gówna nawet jeżeli wybronisz to brawo wybroniłeś gówno, więc jaki sens. I po za tym widze kto słucha tego gówna i jaki jest, a kto słucha normalnej muzyki, a nie p🤬lenia 25 letnich złamasów i czego to oni o życiu nie wiedzą jak dalej jak za swój blok nie wyszli. Nie p🤬l mi tutaj, że to są wzorce do słuchania. U mnie w mieście to pełno tych śmieci co niby rapują z czego 80% to patola, a 20% to po prostu pajace. No wybacz, ale taka prawda to jest jedno wielkie gówno. Oni tylke k🤬a o tym życiu wiedzą co ewa farna. I ja nie będę się starać Ci udowodnić jakie to jest gówno bo każdy sam widzi. I nie staraj się na siłe bo tylko debila z siebie robisz.
@Amor Patriae Nostra Lex
Napewno tym p🤬leniem i filmikiem uratujesz Polske. Po prostu te p🤬lenie na forum jak wam źle w Polsce jest śmieszne ( fakt w polsce jest c🤬jowo ), ale sposób jest łatwy patrz: Libia/Syria/Egipt wyj🤬i wszyscy na ulice i ustawiają rząd, ale nie Polacy nie wyjdą przecież tu jest demokracja , cywilizacja nie to co te małpy z afryki, a taka prawda, że te małpy będą k🤬a lepiej niż wy żyć za pare lat. Głosujcie dalej na tych z🤬bów, a później p🤬licie jak to jest wy wszyscy cały naród , a k🤬a rudego kto wybrał ? Skąd sk🤬iel miał 60% głosów no k🤬a skąd , złamasy już nudne sie p🤬lenie o polsce robi. Wyjedz do Anglii czy gdzie kolwiek chcesz za granice, jak Ci tu tak źle i chcesz, żeby Ci się lepiej żyło. Wszędzie jest nędza i nic nie poradzisz na to p🤬leniem smutów na forum i robieniem filmików.
Arturyo,
A gdzie ty chcesz pracować j🤬y debilu bez ortografii ? Dobrze zap🤬laj nawet miesiąc pod rząd, ale naucz się ortografii. K🤬a tylko mi teraz nie mów, że w Egipcie/Syria itd to co innego niż napisałem. Po prostu idź zap🤬laj z tym serem, a nie się udzielasz jak masz gówno pojęcie.