ciekawe jaka maja prowizje od 'nawrocenia'
![]()
Gamba, gadasz jakbyś był jednym z nich... co za różnica czy sekta czy zalegalizowany związek wyznaniowy. Ja tylko podzieliłem się wiedzą o systemie ich działania. A Ty się czepiasz pierdół.
o ja cie p🤬le mamy p🤬lonego jechowca na forum...
tak naprawdę to dobrze, że nie spamują for, maila, gg itede swoim p🤬leniem... jakby wysyłali jakieś panny ala typowa blondi z teledysku to bym ją wpuścił do domu![]()
podpis użytkownika
Jak masz gadać głupoty to lepiej nic nie mów.są porządniejsi i dużo mniej obłudni od kościoła katolickiego.
są porządniejsi i dużo mniej obłudni od kościoła katolickiego.
słuchaj koleś to Ty nie znasz struktury ich działalności skoro tak ich chwalisz. Widocznie albo pozujesz na jakiegoś mega supcio kulturalnego tolerancyjnego gostka albo z niewiedzy p🤬lisz głupoty. Naczytałeś się bzdur albo oni sami Ci je wpoili i je podświadomie głosisz. Gdybyś tylko znał ich działalność od podszewki... Zmieniłbyś zdanie. Ja jehowa nie jestem ani nie byłem mam znajomego któremu zniszczyli życie i od strony zaplecza coś o nich wiem, ponadto inny mój znajomek (niestety nawiedzony katol) tak się za to że go nękają wk🤬ił na nich, że postanowił zbadać to zgrupowanie i wiele się potwierdza. A to życze abyś znalazł się w tych ich "świetych sto czterdziestu czterech zbawionych" tylko co k🤬a z resztą???
swiadkowie jehowy zasady maja spoko, i wiara sama w sobie tez niczego zlego nie uczy
podpis użytkownika
Zdychajcie k🤬y.
słuchaj koleś to Ty nie znasz struktury ich działalności skoro tak ich chwalisz. Widocznie albo pozujesz na jakiegoś mega supcio kulturalnego tolerancyjnego gostka albo z niewiedzy p🤬lisz głupoty. Naczytałeś się bzdur albo oni sami Ci je wpoili i je podświadomie głosisz. Gdybyś tylko znał ich działalność od podszewki... Zmieniłbyś zdanie. Ja jehowa nie jestem ani nie byłem mam znajomego któremu zniszczyli życie i od strony zaplecza coś o nich wiem, ponadto inny mój znajomek (niestety nawiedzony katol) tak się za to że go nękają wk🤬ił na nich, że postanowił zbadać to zgrupowanie i wiele się potwierdza. A to życze abyś znalazł się w tych ich "świetych sto czterdziestu czterech tysiącach zbawionych" tylko co k🤬a z resztą???
Twierdzisz że świadkowie zniszczyli życie twojego kolegi, spójrz ile istnień zniszczył kościół katolicki... W samych krucjatach krzyżowych chociażby...