Dlaczego oni nie mogą normalnie jechać, swoim pasem, równo ze wszystkimi? Tylko zawsze tak zap🤬lają slalomem mijając auta na milimetry. Po pierwsze to niebezpieczne a po drugie to wk🤬ia.
Jakos ludzie na skuterach mogą normalnie jechać, a to dlatego, ze nie mogą dać w p🤬dę. A jak taki na motocyklu daje w p🤬dę i jedzie ponad 100 na drodze do 50 to już dla mnie jest z🤬bem (a takich jest 80% z moich obserwacji)
Sam lobie czasem autem pozap🤬lac ale nie w centrum miasta, i tylko wtedy, gdy wiem, ze nikomu nie stworze zagrożenia.
Bo tu chodzi o adrenalineAle podpisuje się pod post kolegi wyżej, że 80% motocyklistów to idioci, którzy potem tylko płaczą jacy to kierowcy nie są źli. Oczywiście to samo sie tyczy kierowców samochodów.
Dlaczego oni nie mogą normalnie jechać, swoim pasem, równo ze wszystkimi? Tylko zawsze tak zap🤬lają slalomem mijając auta na milimetry. Po pierwsze to niebezpieczne a po drugie to wk🤬ia.
Jakos ludzie na skuterach mogą normalnie jechać, a to dlatego, ze nie mogą dać w p🤬dę.
A jak taki na motocyklu daje w p🤬dę i jedzie ponad 100 na drodze do 50 to już dla mnie jest z🤬bem (a takich jest 80% z moich obserwacji)