Vebb napisał/a:
Tym bardziej, że wybierając taką "pracę" chyba wiedział na co się pisze.
Jego zajęcie nie polega tym by dawał się dotykać bez pozwolenia. Koleś jest artystą, daje "pokaz" i należy mu zapłacić za gapienie się na niego, a nie mu kostium macać.
Vebb napisał/a:
A jak tak nie lubisz dotyku ludzi to najlepiej zamknij się w szafie i z niej nie wychodź. Zrobisz normalnym ludziom przysługę.
Mówię ludziom, że nie lubię dotyku i jest spoko- nie ma afery, nie ma gadania, że jestem nienormalny, jest za to zastosowanie się do prośby by mnie nie dotykać specjalnie. Także z rady twojej nie skorzystam.
@Myszka696
Cytat:
Taki mim jak go nazwałeś ma zabawiać turystów i powinien się liczyć z tym,że ciekawość dziecka jest na tyle silna,że najpierw coś zrobi a potem się zastanowi.
No właśnie się liczy. I reaguje odpowiednio na chamstwo- nie jest bierną cipą, to chyba dobrze.
Cytat:
To są jednak tylko dzieci.
Co z tego, że dzieci? Mam kilkuletnich kuzynów i przez myśl im by nie przeszło by obcemu człowiekowi w pracy przeszkadzać szturchając go palcem i jeszcze rżeć jak głupi do sera, gdy koleś uwagę zwraca.
To nie jest tak, że dzieciom wszystko wolno i trzeba to usprawiedliwiać wiekiem. Jedne dzieciaki są ogarnięte i mają trochę rozumu w głowach, a inne są zwyczajnie tępe i wyrastają na odpadki społeczne. Dziewczyna z filmu jest przedstawicielem tych tępych.