. Tecza jest znakiem przymierza Boga z ludzmi
wyłącz się człowieku idx polatac z kolegami bo smierdzi tu tepakiem i gównianym napinaczem wytworem ktory sam nie mysli tylko ma zamulony mózg popularnymi hasłami
zdziwiłbyś się jakie wykształcenie posiadam i jakimi ludźmi się otaczam pacanie.Popularne hasła to masz narzucane przez swoją telewizję i twoja pusta łepetyna nie ogarnia zbyt wiele dlatego też idzie najprostszą drogą którą narzuca jej lewacka propaganda1
ojej dziwie sie mamy tu drugiego hawkinga .....
nie wypisuj mi o swoich przeżyciach z telewizją bo mnie to nie interesuje z czym w życiu masz najwieksze problemy i z czym sobie nie radzisz. Mam tez gdzieś kogo uwazasz za lewaka a kogo nie ale ładnie wszystkim powiedziałes o swoich lękach koszmarach i urojeniach. dośc zwięźle do tego podpierając to wykształceniem.
Psycholog miałby pozywke
Haha,jakich lękach,jakich obawach czy ty siebie słyszysz,czy twoja głupota się zagłusza i zaślepia?Mój jedyny problem w życiu to złodzieje w rządzie,sprzedajne świnie które rozpieprzają naszą ojczyznę i takie śmieci jak ty które na to biernie patrzą to mój jedyny problem, innych problemów raczej nie mam i nie potrzebuję psychologa za to ty byś potrzebował solidnego przyp🤬olenia z otwartej tak na otrzeźwienie chętnie bym ci go zafundował tak z otwartej z braku szacunku tfu, świno
ale każdy już skończyl a ty dalej roztrzasasz . powodzenia z tym przyp🤬alaniem widac jakieś problemy są jednak.
ale na ulice wychodzisz sam czy z lekarzami?
zdziwiłbyś się jakie wykształcenie posiadam i jakimi ludźmi się otaczam pacanie.Popularne hasła to masz narzucane przez swoją telewizję i twoja pusta łepetyna nie ogarnia zbyt wiele dlatego też idzie najprostszą drogą którą narzuca jej lewacka propaganda1
Obrazek
I taki mały bonus
Obrazek
Pozdro dla lewackiego ścierwa który uważa że nacjonaliści, RN etc to faszysci!
Nie tęczowa nie czerwona tylko Polska Narodowa!
Wiem że rozwinięcie tekstu dużo wam dało.