podpalona tęcza kolorowych pedałków na Marszu Niepodległości właśnie spłonęła, a antifa biega po tej Warszawie jak zawodowi sprinterzy
![]()
Mój kraj, taki piękny...
W I E L K A P O L S K A ! ! !
20 lat temu jak ktoś brał udział w marszu lub walczył z władzą to był pan, wszystkie te k🤬y z rządu tak się szczycą,że obalili komunę,obalili coś tam,walczyli z ówczesnym system z władzą,policją i rządem,policja biła itd
A co teraz?Plują na tych młodych co walczą z systemem i rządem bo k🤬a wiedzą,że taka walka idzie tylko ku zwycięstwu i wiedzą,że w któryś momencie ich pokonają bo u nas czasy się nie zmieniają tylko ludzi,których trzeba zwalczać tak, kiedyś to były komuchy teraz lewaki,pedały i inne z🤬by genetyczne także Nie bójcie się ludzie jak kiedyś dojdziecie do władzy to mówcie otwarcie bez ukrywania twarzy,że braliście udział w Marszu Niepodległości i też walczyliście z system i obecnym rządem i systemem jaki reprezentują!
Nie słuchajcie zakłamanych mediów ,sam oglądałem tvn i śmiałem się jak na dobrej komedii barany,posły osły.
Chwała Poległym i Sława Wielkiej POLSCE!
I jeszcze jedno nie walczcie ze sobą walczcie z tymi co trzeba nie niszczcie kraju jak debile niszczcie jego wrogów i nie zaczepiajcie swoim braci na ulicach bo to Polacy tak jak my! Chyba że brudy to c🤬j w nich![]()
I co narodowskie śmiecie? W tym roku jakoś nikt was k🤬y j🤬e nie sprowokował, a jednak zadyma jak od dwóch lat. Pluję na was i mam nadzieję, że nie tylko ONR i spółka zostanie obciążona kosztami, ale i dostaniecie takie "sanki", że do kolejnego marszu nie wyjdziecie
![]()
Oczywiście ja będę musiał płacić z podatków za wasze rozrywki wy p🤬lone polskie śmiecie![]()
PS: post nie zawiera nienawiści. Jest to po prostu sposób, w jaki wyrażam się o ludziach, którzy świadomie niszczą Polskę.
Sklej wary obciągary czerwony śmieciu
z podatków nic nie zapłacisz bo wg. tego co masz w profilu siedzisz na jakimś zmywaku za granica
Więc ryj sabaka
I co narodowskie śmiecie? W tym roku jakoś nikt was k🤬y j🤬e nie sprowokował, a jednak zadyma jak od dwóch lat. Pluję na was i mam nadzieję, że nie tylko ONR i spółka zostanie obciążona kosztami, ale i dostaniecie takie "sanki", że do kolejnego marszu nie wyjdziecie
![]()
Oczywiście ja będę musiał płacić z podatków za wasze rozrywki wy p🤬lone polskie śmiecie![]()
PS: post nie zawiera nienawiści. Jest to po prostu sposób, w jaki wyrażam się o ludziach, którzy świadomie niszczą Polskę.