0:06 sytuacja na marszu
nie było, materiał własny
Polak88, ooo, pierwszy neonazista. Ale o tym, że moja rodzina płaci podatki to ty wiedz. Samo to, że mieszkanie w Szkocji równa się dla ciebie pracą na zmywaku stawia ciebie w moich oczach na niższym poziomie intelektualnym od karalucha.
No ale neonazistowskie ścierwo powie, że to była prowokacja i oni tylko szli![]()
twoje wykształcenie to pewnie zawodówka i kursy historii na stadionie. Takim jak ty powinno się odbierać obywatelstwa za to co odp🤬lacie. A otaczasz się podobnymi sobie ludzmi, co wierzą w nauki Hitlera i cieszą się jak to im Wehrmacht j🤬 prababki.
podpalona tęcza kolorowych pedałków na Marszu Niepodległości właśnie spłonęła, a antifa biega po tej Warszawie jak zawodowi sprinterzy
![]()
Mój kraj, taki piękny...
Obrazek
W I E L K A P O L S K A ! ! !
Polaczek88, błagam zajeb się i wyeliminuj swoje geny z puli. Pomyliłeś śmieciu forum - to nie jest cebulackie kibice.net czy inne frondy.pl i tutaj nie uznajemy tabu i się śmiejemy i dokonujemy bulów dupki. A ty jesteś debilem, skoro nazywasz mnie lewakiem tylko dlatego, że mam ż🤬da w avatarze
![]()
Skoro nie wierzysz w hitlera i spółkę, to można wiedzieć co oznacza "88" w twoim nicku?![]()
No i chciałbym powiedzieć, że jesteś frajerem bo komentujesz wybiórczo moje posty, więc jeszcze raz powtarzam CLUE - W TYM ROKU POLICJA/ANTIFA WAS NIE PROWOKOWAŁA, A I TAK ROZP🤬OL TOTALNY. No i nie mów, że ktoś kogoś was zaatakował (szczególnie ambasada Rosyjska i tęcza).
![]()