Cytat:
Rozumiem, że jesteś zwolennikiem kreacjonizmu i teorii spiskowej o obcych z kosmosu budujących piramidy? Jeśli tak, to nie powinieneś nazywać się człowiekiem z mózgiem.
Dlaczego odrazu zwrot o 180 ? Nie napisałem czego jestem zwolennikiem, tylko co jest perfidnym fałszem wrzuconym do książek dzieci z podstawówki, żeby od najmłodszych lat wyrobić im mózgi. Nie chcę się tutaj rozwodzić, bo nie wróciłem z melanżu i nie mam zbytniej ochoty i czasu ku temu, ale na uwagę zasługują 2 zdania:
1)Odnośnie ewolucji to się pytam gdzie są kopalne formy pośrednie między gatunkami typu ptak w 1/4 z piórami i 3/4 gadzimi łuskami dajmy na to. Na to oczywiście nie odpowiesz, albo spuentujesz, że nie ma takowych, albo JESZCZE nie odkryto. Sam Darwin twierdził (przynajmniej do czasu, aż mu ta jego teoria przyniosła kasę i sławę, że dopóki nie będzie dowodu w postaci brakujących ogniw to się myli.
2)Kup sobie stalowy młotek i dłutko (już pójdę Ci na rękę, żebyś nie musiał szukać o wiele bardziej miękkich miedzianych) wyjdź na podwórze, znajdź jakiś średni kamień z jakiegoś nawet średnio twardego piaskowca i spróbuj zeszlifować jedną powierzchnię. Ch*ja zrobisz nawet jakbyś siedział cały dzień. A wg Twoich naukowców taki blok z piramidy oddawano do użytku co kilka godzin z tego co się nie mylę.
Dlatego choć nie jestem zwolennikiem tego co napisałeś, to jednak bliżej prawdy są właśnie takie tezy jak te wyssane z palców hamerykańkich uczonych.
PS. Jak już napisałem, jestem lekko wstawiony , także potraktuj moje wypociny, które starałem się wklepać bez błędów w ciągu tych kilkunastu minut poważnie

Pozdro, idę w kimę