Wysłany:
2013-05-12, 13:35
, ID:
2119029
Zgłoś
już mam was k🤬a dosyć hejterzy j🤬i, nic k🤬a nie pasuje. siedzicie na p🤬dach przed kompami całe życie, nic sie k🤬a nie podoba, tuskoluby j🤬e.
by wasz brat na motorze jechał bo kolega pożyczył, zmiażdżył by sobie tchawice i udusił by się na miejscu. takie k🤬a śmieszne i fajne? albo jeden z was by sie "garnął" na quadzie kuzyna, linka by ci przerwała rdzeń kręgowy i byś k🤬a do końca życia nie ruszył jednym palcem, pajacu j🤬y 60 lat byś leżał jak warzywo, matka by ci dupe podcierała, byś sobie podziwiał dziury w suficie.
takie k🤬a fajne?
jakieś hobby masz k🤬a jeden z drugim? interesujesz sie czymś? czy całe życie na piździe w domu bo matka tylko po sprawunki puszcza? każdy cwany k🤬a w necie a do domu przed 23 żeby smartfona wam jakiś leszcz nie gwizdnął. 25cm w wicie, pryszcze na ryju, zęby krzywe i wielki kozak "na sadolu"
właśnie przez takich p🤬lonych złamasów jest w kraju jak jest. starym prukwom przeszkadza że sobie dzieciaki w piłkę grają przed blokiem bo trawnik poniszczą, młodym przeszkadza że ktoś ma hobby i na motorze jeździ, na desce to pedały i cioty, na rowerach też, drifciarze to hajs od starych ciągną, studenci to debile bo studiują...
p🤬lnijcie sie w łeb bo póki co jesteście najgorszą zarazą w tym kraju. rzygać mi się chce jak czytam albo słyszę jak ktoś tak p🤬li, albo że robota to za granicą tylko że kraj to c🤬j. jak ktoś ma dwie lewe ręce to wszędzie mu będzie źle.
czas k🤬a sie ogarnąć bo zostaniecie spasionymi nolajfami z wk🤬iającą grubą żoną, dzieciakami które was nie szanują, pensją 1500, kredytem na 40 lat, bez przyszłości i możliwości.
"celem życia nie jest przeżycie. ludzie mają swoje cele, ambicje i ideały, za to walczą i umierają. a pan chce tylko żyć. niech pan sobie żre i żyje dalej." - J.K.M.
ale sie wk🤬iłem.