Teraz wytłumaczcie mi czemu mam obalać rządy platformy skoro za ich rządów dorobiłem się dobrego auta, własnego mieszkania i wielu innych rzeczy? Fakt zap🤬lałem przez 5 lat od rana do nocy
ale dało to wymierne efekty. Czy jesteście aż tak tępi i ograniczeni że myślicie że kaczor czy JKM coś zmieni. Jeden i drugi ma was głęboko w dupie liczy się tylko wasz głos na wyborach.
Jak nie weźmiecie swojego życia we własne ręce to zawsze będziecie tylko narzekać.
Dodałem ten sam filmik parę dni temu i po minucie został przeniesiony z poczekalni do sucharów przez jakiegoś nadgorliwego moderatora.
podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Przykro nam![]()
Józef Piłsudski, wiesz jakie to zabawne, że jesteś poplecznikiem Kaczyńskich, a masz nick Józef Piłsudski ? Wiesz czemiu ? Bo Piłsudski kazałby dzisiaj rozstrzelać L. Kaczyńskiego za podpisanie traktatu Lizbońskiego, który de facto odebrał nam niepodległość.
Przykro nam
![]()
Józef Piłsudski, wiesz jakie to zabawne, że jesteś poplecznikiem Kaczyńskich, a masz nick Józef Piłsudski ? Wiesz czemiu ? Bo Piłsudski kazałby dzisiaj rozstrzelać L. Kaczyńskiego za podpisanie traktatu Lizbońskiego, który de facto odebrał nam niepodległość.
@up
A gdzie napisałem, że popieram Tuska? Dla mnie Kaczor, Tusk, Pawlak, Ziobro, Palikot i reszta ich bandy to złodzieje i sprzedawczyki. Ale nie odpowiedziałeś na mój "zarzut", więc chyba zgadzasz się z decyzją Kaczora?