Cytat:
A ceny to do c🤬ja rynek ustala, a nie Tusk, Kaczyński, Mikke, czy jakiś inny oszołom.
Widzę, że propaganda działa, wiesz może co to VAT, czy akcyza? Zmniejszenie ich obu nawet o kilka punktów procentowych spowodowałoby natychmiastową obniżkę cen o kilka, kilkadziesiąt procent. Więc jak nie wiesz, to nie p🤬l
Cytat:
Teraz wytłumaczcie mi czemu mam obalać rządy platformy skoro za ich rządów dorobiłem się dobrego auta, własnego mieszkania i wielu innych rzeczy?
Bo za rządów takiego JKM byś się dorobił jeszcze dwóch dodatkowych aut i mieszkania we Francji.
Cytat:
Czy jesteście aż tak tępi i ograniczeni że myślicie że kaczor czy JKM coś zmieni. Jeden i drugi ma was głęboko w dupie liczy się tylko wasz głos na wyborach.
Kaczor zmieniłby tylko liczbę godzin religii w szkole z dwóch na cztery i może jeszcze kilka nic nie znaczących działań, co do JKM to naprawdę uważasz, że człowiek który od 20 lat na polityce nic nie zarabia, a działa więcej niż Tusk, czy Kaczor (chodzi mi o spotkania z wyborcami, wywiady, publikacje) nic nie zmieni?
Cytat:
Jak nie weźmiecie swojego życia we własne ręce to zawsze będziecie tylko narzekać.
Chodzi o to, żeby rząd nam nie przeszkadzał, a robi to poprzez podatki, czy bzdurne przepisy.
Cytat:
"to jest premier i jemu należy się szacunek"
za takie coś dziennikarzyna powinien dostać w ryj
Oj daj spokój dziennikarzowi, przecież nie może pozwalać na obrażanie premiera w swojej stacji, bo zaraz premier z "inspektorami" dobraliby mu się do dupy