coś Ci nie pasuje to tam nie pracuj. Firma jest "kitajska" nic dziwnego, że jak przyjeżdżają jacyś wasi przełożeni to będziecie ich witać zgodnie z ich kulturą...
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.
Państwo sie starało bo pobudowało... Samo posiadanie fabryk niczego nie przesądza. Np. wielu ludzi ma komputery i internet a jednak niewielu zarabia wykorzystując te narzędzia w swojej pracy. Chodzi mi o to, ze nie wystarczy mieć fabrykę. Jeszcze trzeba umieć nią zarządzać. Co do mojej osoby - pracuję w różnego rodzaju pracach od 10 lat. O ile wiem w tym czasie mieliśmy cały czas wolny rynek i popatrz - jakoś się w nim odnajduję. Być może dlatego, że cały czas poszerzam swoje kompetencje zamiast przyjąć strategię "to przez rząd/żydów/złodziei mi się nie udało".
coś Ci nie pasuje to tam nie pracuj. Firma jest "kitajska" nic dziwnego, że jak przyjeżdżają jacyś wasi przełożeni to będziecie ich witać zgodnie z ich kulturą...
o, a to ci niespodzianka, ciezko tu spotkac kogos kto nie bylby zdania ze rzadza nami lewaki i mamy ciagle socjalizm![]()
a co oni pani swiata czy jaki c🤬j są u nas i u nas bedą sie witac po naszemu ,ale nie bo boja sie ze ich z roboty wyp🤬ola ,i na tym polega to j🤬ie tego kraju w dupsko bo co ... bo kazdy sie daje dymac nawet zóltkom... żalcoś Ci nie pasuje to tam nie pracuj. Firma jest "kitajska" nic dziwnego, że jak przyjeżdżają jacyś wasi przełożeni to będziecie ich witać zgodnie z ich kulturą...