Okropne nastały czasy dla motoryzacji, żeby takie porządne, bezpieczne samochody wymieniać na jakieś "jednorazówki", które po kilku latach nadają się na złom...
miałem volvo v70, 1 serie, t5 i jebnąłem bokiem przy 120 w bandy na autostradzie na wysokości Legnicy. Autem na kołach dojechałem do domu prawie 200km To są niesamowicie mocne samochody, bardzo miło wspominam ten sprzęt.
Ciekawe ile osób przeżyło wypadki w takim czołgu (volvo), a ile osób ten czołg zabił np czołówka volvo vs jakiś matiz. Kierowca volvo lekkie obdrapania a w matizie 5 osób n ie żyje itp itd. Na bank były takie sytuację że przez wytrzymałość, volvo zabijało
Volvo robiło czołgi ze swoich samochodów. Blacha była 2 razy grubsza niż w dotychczasowych puszkach, stąd jego dość duża masa, ale zarazem zajeeeebista wytrzymałość.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie