@Pan Kapitan ja polecam modyfikacje do tejże wspaniałej gry ;] do jedynki ,,czas zapłaty" tworzą tego moda od 2006 roku ale zaniedługo skończą ( max. w lutym ) a do dwójki noc kruka polecam Velaya mod,Juran i Jaktyl trójka do dno i muł do jądra ziemi a arcania... no cóż nie skomentuje tego czegoś to tak jakby wyszedł nfs w którym gracz zabija smoki gra zrobiona na siłę
piranha bytes zbankrutowało, firma umarła jak cała seria potem lecz fani utrzymują tą gre przy życiu
@rockface123 - Nie Piranha Bytes zbankrutowała, a JoWood wydawca gier serii Gothic. W tym rzecz że po utracie płynności finansowej przez JoWood, pełne prawa do marki Gothic mogą wrócić w najbliższym czasie do Piranha Bytes, więc możemy się doczekać kolejnej świetnej gry z tej serii, jedynie pod szyldem innego wydawcy .
Ostatnio trafiłem na te sklejanki na YT, są zajebiste. A co do Gothica ta gra to legenda, jak dla mnie niekwestionowany król cRPG. Żadna gra nie dorównała klimatem G1 i G2NK.
Mnie risen bardziej przypadł do gustu niż gothic III w którym to zdobywaliśmy respekt w kazdym mieście... Risen jak dla mnie miał klimat pierwszych dwóch gothiców i był duzo lepiej zoptymalizowany niż III
Gothic część pierwsza i druga to najlepszy dowód na to, że nie grafika grę czyni, o czym producenci dziś zapomnieli ..
Ta fabuła, intrygi, ileż tam było questów, lokacji!
Pamiętam, grało się z zapartym tchem.. ;]
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie