podpis użytkownika
Wszelkie moje komentarze mają charakter satyryczny, a ich zadaniem jest wywołanie uśmiechu na chociaż jednej mordzie, ceną wk🤬ienia dwóch.podpis użytkownika
Wszelkie moje komentarze mają charakter satyryczny, a ich zadaniem jest wywołanie uśmiechu na chociaż jednej mordzie, ceną wk🤬ienia dwóch.
Mnie to od 5 lat na dysku siedzi.![]()
btw.
Szkoda że po trójce się "Gotiki" skończyły (Arcania to c🤬jnia z grzybnią, w Risenie za dużo było łażenia po jaskiniach i brak było polskiego dubbingu, a w R2 nie można zabijać NPC-ów. I pistolety dowalili zamiast łuków).
@rockface123 - Nie Piranha Bytes zbankrutowała, a JoWood wydawca gier serii Gothic. W tym rzecz że po utracie płynności finansowej przez JoWood, pełne prawa do marki Gothic mogą wrócić w najbliższym czasie do Piranha Bytes, więc możemy się doczekać kolejnej świetnej gry z tej serii, jedynie pod szyldem innego wydawcy .
podpis użytkownika
Witaj.@Pan Kapitan ja polecam modyfikacje do tejże wspaniałej gry ;] do jedynki ,,czas zapłaty" tworzą tego moda od 2006 roku ale zaniedługo skończą ( max. w lutym ) a do dwójki noc kruka polecam Velaya mod,Juran i Jaktyl trójka do dno i muł do jądra ziemi a arcania... no cóż nie skomentuje tego czegoś to tak jakby wyszedł nfs w którym gracz zabija smoki gra zrobiona na siłę
piranha bytes zbankrutowało, firma umarła jak cała seria potem lecz fani utrzymują tą gre przy życiu
1:37też tak robiłem