Dobra block leci. Szkoda nerwów na takie ameby
Wiesiek miał czerwone i nie zauważył. Tu nie ma uproszczenia przepisów, zwykłe skrzyżowanie z sygnalizacją świetlną. Jedyna różnica to taka, że nagrywający wjeżdżał na skrzyżowanie z drogi ustawionej pod kątem a nie prostopadle. Jak ktoś myśli inaczej to po prostu nie zna podstawowych zasad ruchu drogowego.
A dla tych co uważaja że ewidentnie wymusił to spójrzcie jak wygląda skrzyżowanie. Nagrywający musiałby łeb obrócić prawie do tyłu by zauważyć że jakieś wiesiek pędzi i będzie mieć wyj🤬e w czerwone światło
Czy wy się dobrze czujecie? Wiesiek wymusił pierwszeństwo, miał zająć najbliższy pas z prawej strony który umożliwia bezpieczne zjechanie do drugiej krawędzi chociaż i tak c🤬j wie po co skoro macie nakaz jazdy w prawo... zamiast tego wp🤬lił się na środek drogi pod czerwony który jechał prawidłowo swoim pasem służącym do skrętu w prawo... mam nadzieje że mu mocno doj🤬i za ten numer i brawa za to że sam na siebie dostarczył dowody dekiel a po komentarzach tutaj to naprawdę niektórzy powinni spalić swoje prawka i robić je od nowa zanim kogoś pozabijacie...
A jaki przepis mówi, że MUSIAŁ zająć najbliższy pas z prawej na drodze? Czerwony jechał prawidłowo? Ja p🤬le... On przejechał na czerwonym i to on wj🤬 się na skrzyżowanie. Nie wierzę, że to aż tak trudne jest do zrozumienia.
nawet ci to rozrysuje .... na takim skrzyżowaniu powinieneś jechać tak jak leci czerwona krecha i z pasa nr 1 powinieneś zjeżdzać na pas numer 2 a nie lecieć na szage przez pół skrzyżowania
a dlaczego zapytasz ... nawet się poświęciłem
jak się chcesz wj🤬 komuś na pas to się upewnij ze nikogo na tym pasie nie ma albo przeżuć sie na hulajnoge