Wysłany:
2012-07-23, 18:12
, ID:
1283760
Zgłoś
Filozof-tm, zarzucasz komuś obrażanie, a sam robisz to samo, GŁĄBIE. Cała współczesna fizyka opiera się na teorii atomistycznej, która jest teorią, która w każdej chwili może zostać obalona. Tak samo jak kiedyś wszyscy posługiwali się fizyką newtonowska do czasu nowych problemów i einsteina. Nie wiem jakim trzeba być tępym pgrusem, żeby tego nie ogarnąć. Sam nic idioto nie reprezentujesz i nie podajesz żadnych argumentów, tylko opierasz się na atakowaniu kogoś. Twoje wszystkie wywody tutaj to lanie wody, żadnych konkretów, nie posługujesz się nawet żadnymi pojęciami, bo pewnie żadnych nie znasz. Tak więc powtarzam: nie jesteś w stanie udowodnić nieistnienie Boga, tak jak ja nie mogę dowieść jego istnienia, jest to tylko kwestia wiary, na którą składa się coś więcej niż pseudologiczne myślenie. Więc dalej atakuj cudzą wiarę czepiając się słówek i nie przedstawiając nic od siebie, dowodzić to będzie tylko jak dennym burakiem jesteś i jak wąskie są twoje horyzonty. Teraz daje Ci szansę, napisz ostatniego posta i stwierdź, że jesteś najmądrzejszym gimbusem.