Z Grzesia dobre, poczciwe chłopisko. Mądry i inteligentny człowiek. Niestety Grzesiu się mocno odkleił, a to go odizoluje od świata I polityki. A przy dobrych wiatrach i w miarę rozsądnej polityce i 5 % mógł uzyskać. Niestety się troszkę wyalienowal
Jak i tak se na niego glosa oddam 😉
Tylko idiota będzie na tego Brauna głosował,każdemu głosującemu bym na 6 miesięcy dziecko z powikłaniami genetycznymi pod opiekę dał,Braun który z Polski chciałby kolonie Watykanu zrobił,z sąsiadami bym tylko więcej popsuł jak polepszył.j🤬 go i tyle
Śmieszne jest to że ludzie skaczą se do gardeł o jakieś polityczne przepychanki a i tak na finiszu to właśnie mali ludzie zostaną wyr🤬ani i wyciśnięci jak cytryny ale no nic przekrzykujcie się dalej dla mnie w Polsce nie ma jednego polityka wartego mojego głosu i nie zamierzam głosować na mniejsze zło … dlatego jak napisałem w komentarzu j🤬 ich wszystkich może przy okazji obraziłem tez ciebie … pewno to był powód obrażenia mnie i mojego ojca ahh jakie to dojrzałe
A dla mnie dno. Brak szacunku do symbolu narodowego/wspólnotowego jest najgorszą wizytówką, nie tylko polityka, ale człowieka.