Proputinowskimi pajacami sie jaracie a to tylko wielka szopka j🤬 go pies jak wszystkich polityków z naszego biednego i rozkradzionego przez te parszywe k🤬y kraju
No cichaj, cichaj szaszka sabaczka, już dobra jest jutro kamasz na śmierdzące raciczki i na UPAiński front. Koniec wakacji w Polsce, wakat dezertera czas zwolnić.
😁
Typie, naucz się co to jest dyplomacja. Odmowa obrażania i potępiania głowy sąsiadującego państwa to jest działanie dyplomatyczne, a nie gest poparcia.
Jest to o tyle śmieszne, bo pewnie nie wiesz, że Putin, lub jego następca prędzej czy później do nas wparuje. Europa się starzeje, poza tym nie ma ochoty na konflikty. Ludzie się nie będą godzić na drastyczny wzrost kosztów życia, żeby tylko Polskę uratować, a my nie obronimy się sami. Jesteśmy ugotowani i nic tego nie zmieni, tymczasem polaczki w proteście robią mistrzostwa świata w obrażaniu Putina, jakby od tego miało być lepiej i jakby to nie miało skutkować dociśnięciem buta, jak się w rosyjskiej strefie wpływów znajdziemy. Dokładnie to samo było sto lat temu i przez stulecie się niczego ten głupi naród nie nauczył. Też prężyliśmy muskuły i byliśmy gotowi walczyć z dwoma wrogami, licząc że nam pomogą bracia z Zachodu, a my nie oddamy nawet guzika, a w ogóle to honor najważniejszy.
Jestem rolnikiem, dużym, biorę 150tys dopłat bezpośrednich rocznie. I jestem za wyjściem polski z UE.
A tym co napiszą to nie bierz kasy jak ci zle, odpowiem tak wyjdźmy z UE to ropa będzie tańsza, maszyny tańsze, ciągniki prostsze bez DPF adblue i innego h🤬jwie co, nawozy tańsze, gaz tańszy, energia bez ETS tansza , będę mógł stosować środki ochrony roślin skuteczne, a nie takie co UE dopuszcza, będę mógł siać co chce i gdzie chce.
Zarobię więcej i bez rzekomej laski że mi coś ktoś dał.
Wiem że nie wszyscy z was to jeszcze rozumieją bo nie każdy potrafi myśleć przyczynowo-skutkowo, ale zrozumiecie jak zajebia wam auta, mięso i wolność słowa, a potem już wszystkie wolności. Jak od mordy stracicie to zrozumiecie.
UE to powinna pozostać tylko wspólnota oparta na otwartych przepływach ludzi pracy pieniędzy i handlu. A nie wciskaniu nam jak mamy se Polskę układać.
Braun ma mój głos
A tym co widzą w niego agenta to przypomnijcie sobie pierwszą decyzję Bronka Komorowskiego który pierwszym podpisem umorzył półtora miliarda złotych długu gazpromowi.