J🤬 to Ciebie twój stary po nocach, Braun to jedyny gość który robił co trzeba i nie bał się konsekwencji, ale taki tłumok jak ty, tego nie zrozumie :/
Widzę że ty jesteś mega inteligetny zwroty grzecznościowe najpierw Ciebie z dużej jako oznaka szacunku a później twój z małej jak twój h🤬j hahah ciekawe czemu musisz wylewać frustrację w taki sposób …jednak chyba ci ojciec z wujkiem do wanny za dzieciaka wchodzili
Nie wylewam frustracji, tylko wk🤬.ają mnie ludzie opluwający tak naprawdę jedynego gościa, który próbuje walczyć w obronie naszego kraju, podczas gdy cała reszta bierze kasę za sprzedawanie tego o co walczyli nasi przodkowie. A tobie przy okazji proponuję słownik.
Żeby nie unia to byś dalej ładą jeździł jak ci nie pasuje to wypad do ruskich
Ty łbie piedrolony Unia ci zakaże biedo umysłowa nawet Lady zaraz jak Czosnek w Wawie tylko autobus miejski zarzygany na siedzeniach. Albo wolności słowa że będziesz miał o 5 rano wjazd na chatę policji za byle gówno które napiszesz. Na JBDZ każdy się z sadoli śmieje że tu pedaly tęczowe się udzielają to rozumiem, ale na Wykopie też a tam gibmbaza.
Ty łbie piedrolony Unia ci zakaże biedo umysłowa nawet Lady zaraz jak Czosnek w Wawie tylko autobus miejski zarzygany na siedzeniach. Albo wolności słowa że będziesz miał o 5 rano wjazd na chatę policji za byle gówno które napiszesz. Na JBDZ każdy się z sadoli śmieje że tu pedaly tęczowe się udzielają to rozumiem, ale na Wykopie też a tam gibmbaza.
Zryty masz łep niesłychanie. Kompleksy malego wsiurskiego fajnopolactwa.
Jaką szmatą trzeba być żeby jedynie patrzeć na własny kraj z perspektywy podległości czy to moskwie czy berlinowi...
Zryty masz łep niesłychanie. Kompleksy malego wsiurskiego fajnopolactwa.
Jaką szmatą trzeba być żeby jedynie patrzeć na własny kraj z perspektywy podległości czy to moskwie czy berlinowi...
Hehe tempy elektorat grzesia😆 a czy przypadkiem twój idol nie jest europosłem haha
Hehe tempy elektorat grzesia😆 a czy przypadkiem twój idol nie jest europosłem haha
Nie ćpaj tyle bo nie masz pojęcia co to rzeczywistosc😄
@: od wchłaniania tęczowej propagandy całkowicie ci się kora mózgowa wyporstowała. J🤬 was lewackie cioty, ptfu.