Szczerze powiedziawszy dawniej nie jarały mnie BMW uważałem że to dobra marka i robią fajne auta - ale z BMW jest tak, czym więcej oglądasz, czym więcej się nimi interesujesz tym bardziej kochasz tą markę, a gdy już usiądziesz i przejedziesz się to nie ważne czy to stara 3 czy nowa 5/7 po prostu czujesz radość z jazdy.
"- nienawidzą bawarek, gdyż boją się każdego BMW, bo myślą że w środku każdej beemki siedzi dres (których też nienawidzą, bo też się ich boją - k***a jakie to logiczne

)."
Tutaj małe sprostowanie, zazwyczaj można ich spotkać w zdezelowanych e36/e34 rzadziej już w e30 (i bardzo dobrze..), najgorsze jest to że powoli dobierają się do e46 z powodu ich śmiesznej ceny - czasami można dostać nawet za 13tyś..
Ja wyznaję dewizę: Zbieraj na auto 5 lat i kup sobie porządne BMW (nawet starsze żeby części tańsze były) i ciesz się z jazdy a nie kupuj Opla za 1/20 ceny byle szybciej. Teraz zbieram osobiście na E60 535i i chcę je wystylizować na M5 .
I jeszcze jedna niezwykle istotna rzecz: BMW to jedyna marka której KAŻDY model mi się podoba i każdego bym się nie powstydził - to ewenement po śród marek samochodowych i wiem że takie zdanie ma dużo więcej osób. Pozdrawiam