Wysłany:
2012-05-02, 12:34
, ID:
1112490
3
Zgłoś
Widzę mistrz łapania za słówka i manipulacji cytatami już się pojawił. Bloodwar tak na prawdę Hauer88 pierwszą wypowiedzią obala wszystkie twoje argumenty, tylko proszę przeczytaj dokładnie to co jest tam napisane, a ja odniosę się tylko do jednego twojego argumentu, który najbardziej mnie uderzył, a mianowicie "osiedlenia w kraju pochodzenia". Czy wiesz coś na temat wojen w Afryce południowej po latach 50.? Czy wiesz na czym polega wojna w Sudanie? Czy może skąd się bierze ogromna nie chęć Chińczyków czy Koreańczyków do Japonii? Tutaj nie chodzi o żadne akcje mające na celu wywalenie Ż__ów z naszych granic i zabranie im majątków, tutaj chodzi o to, żeby nikt nie wpieprzał się do czyjegoś ogródka i nie mówił mu gdzie ma postawić drzewko, a gdzie krzaczek. Myślę, że odpowiedź na twój argument o tym, jakoby Europa była ogromnym miksem ras i kultur, to proszę odpowiedź mi kim jest Turek mieszkający w Berlinie od 3 pokoleń, który nawet nie ukończył niemieckiej szkoły i zna niemieckiego tyle, co sezonowi robotnicy na szparagach? I błagam nie mów mi, że pokazuję przejaskrawiony obraz, ponieważ takich osobników jest tam na pęczki.