Narodowy radykalizm – radykalny odłam polskiego nacjonalizmu, który wyodrębnił się w latach 30. XX wieku.
Nie jest socjalizmem a korporacjonizmem, czyli de facto alternatywą dla socjalizmu i kapitalizmu.
Separatyzm rasowy nie koniecznie musi się wiązać z terrorem. Nikt nie ma zamiaru robić czystek etnicznych. W krajach np. postkolonialnych problem wygląda wiele bardziej złożenie niż w Polsce - Polska jest w ok 98% jednolita pod tym względem.
Wystarczy wprowadzić możliwość posiadania tylko i wyłącznie jednego obywatelstwa - chcesz Polskie obywatelstwo zrzekasz się obecnego - rezygnujesz z Polskiego obywatelstwa to szerokości.
Likwidujemy możliwość uzyskania obywatelstwa dla dzieci i małżonka par mieszanych. Z tym że osoby z innych krajów - rdzennych etnicznie wobec naszego mogliby się starać o polskie obywatelstwo z tym że musieliby zrezygnować z obecnego - natomiast ich dzieci obywatelstwo otrzymują z automatu.
Mieszanie ras oznacza niszczenie rasy białej:
Azjata + Biały = Azjata
Czarny + Biały = Czarny
Cytat:
"NIE będzie prowadzić polityki zewnętrznej ku uciesze zmiennej gawiedzi bądź interesów poszczególnych grup kapitałowych" a zaraz potem sprzeciwiacie się "dominacji państwa Izrael" co jest działaniem na rzecz interesów panstw "muzułmanskiego bliskiego wschodu" (Iran, Syria etc) i grupy kapitału tzw. Saudi (czyli muzułmańskich szejków naftowych)
Bzdury, zarzucasz mi jakieś nazistowskie odchyły a to właśnie państwo Izrael prowadzi politykę nazistowską i mam prawo być opozycjonistą wobec tortur, szkalowań oraz mordom innych ludzi.
I ustosunkowując się do Twojej insynuacji na temat Madagaskaru to popatrz o ile bardziej pokojowo wyglądałby świat gdyby się osiedlili właśnie tam a nie na terenach Palestyńskich.
Cytat:
czyli jak jestem ateistą to nie jestem już Prawdziwym Polakiem?
Tutaj znowu coś Ci się miesza albo nie doczytałeś. Piszę ewidentnie że nie każdy Polak musi być Katolikiem [ja sam nim nie jestem] ale że każdy musi mieć poszanowanie wobec religii którą praktykują Twoi współbracia.