Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
@qhasz
jeśli to nie prowokacja, to ja ci współczuję... w tekstach wielu piosenek znajdziesz lepsze mądrości życiowe niż w twoich podręcznikach. Bądź ograniczony dalej.
ambitny rap? Kogo masz na myśli łone? Co może mi przekazać mądrego koleś który nie ma matury.... Zresztą jakbym chciał coś ambitnego to poczytam sobie książkę a nie włączę hh niestety większość dzisiaj myśli odwrotnie. A co do słuchania czegoś ambitnego wolę audiobooki. HH się nasłuchałem tyle że aż ciężko sobie to wyobrazić bo życie w akademiku często zmusza do takich rzeczy, więc nie krytykuję czegoś czego nie znam. Prawdopodobnie jestem zbyt ambitny żeby mój rozwój zatrzymał się na etapie HH.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie