Pierwszy raz daje komentarz na tym portalu chociaż z konta korzystam od prawie roku

. Więc zaczynam. Na następnych wyborach do sejmu i senatu zagłosujcie na to co trzeba, a nie na to co babcia wam radzi.Nie wychodźcie na ulice, Postoicie 30 min , za drugie 30 min zbiorą się ci drudzy, którym się nie podoba coś tam

( przykład: 11.11.11).Zrobicie zadymę, powybijacie kilka szyb, nagracie także filmiki na youtube.Cieszcie się , że jest jak jest bo mogłeś zawsze się urodzić w China i zapieprzać co dziennie za paczkę ryżu

. Co do filmiku zaciekawił mnie jeden slajd "bogaci się bogacą , a biedni biednieją " czy jakoś tak

. A dlaczego mam się nie bogacić skoro uczyłem się, zapracowałem sobie wiedzą na te pieniądze studiując do 27 roku życia

. A biedy to wybiera swój los, chyba,że ma ciężką albo patologiczną sytuacje w domu.
Dziękuje, za przeczytanie.To mój pierwszy komentarz więc jeszcze nie czuję za bardzo klimatu jaki towarzyszy pisaniu postów, ale jak już widzę, będę musiał pisać bardziej soczyście z dozą łaciny, żeby nie wywyższać się z społeczeństwa

.Pa.