Po prostu żadna partia nie powinna być finansowana z budżetu…W przeciwieństwie do tego, że garstka posłów która można by zostawić powinna zarabiać przyzwoicie.
To pokazuje tylko jakie spaczone jest twoje myślenie. Wiesz, żadnych teorii spiskowych nie przedstawiłem, problem korupcji istnieje, a demokracja jest świetnym gruntem pod to aby miał się dobrze. To co się nakradła platforma, przekręty Rostowskiego w postaci chowania długu pod dywan aby wszyscy myśleli, ze jest cacy, czy chociażby wspominane przeze mnie 4 mld są faktami. Kiedyś nawet przeczytałem listę 700 przekrętów PO, z czego połowa była jak najbardziej udokumentowana. Nie wiem czy oglądasz TVNy i inne mainstreamowe bzdury, ale twoja wiara w uczciwość miłościwie nam panujących mnie rozbraja.

Z mojej perspektywy, i tak żyje się coraz lepiej i małymi kroczkami dążymy ku lepszemu.
pracując 60 lat na panstwo naprawde nic nie wkdasz w to panstwo??!! bravo płac podatki dale !! po to bys nie miał godnej emerytury