J🤬e kacapy. tak k🤬a sracie wszystkim, nie mówie że unia jest zajebista, ale że żyjemy na koszt rosji ? haha k🤬a macie tylko gaz j🤬e zimne sk🤬ysyny. Umiecie tylko wp🤬lać cebule i chlać bimber pędzony w pralce nic więcej. Straszycie bo nic wam więcej nie pozostało, ale jak wam zabraknie butów, żarcia, samochodów, k🤬a chyba śniegu wam tylko nie zabraknie to inaczej będziecie śpiewać. WASZ K🤬A JEDYNY ZYSK TO POJ🤬E FILMIKI W INTERNECIE NIC WIĘCEJ Z🤬BY!!!!!!!!
Ale co by nie mówić aż tak głupio nie gada.
Wiadomo że część to bełkot ale na przykład:
Rosjan nie można zastraszyć - Niestety fakt.
Europa gnije - Niestety fakt.
Rosja jest ogromnym rynkiem zbytu - Niestety fakt.
Jeśli Rosja zakręci kurki z gazem i ropą oraz zamknie przestrzeń powietrzną będziemy w czarnej dupie. Gdyby Polska zrobiła tak jak mówi czyli była neutralna nic by się nam złego nie stało a wręcz przeciwnie może byśmy na tym lepiej wyszli. Jeśli ma być wojna to nie ma znaczenia jak się zachowamy bo i tak przemarsz wszelkiej maści wojsk będzie prowadzony przez nasz kraj, ale może do tego momentu mielibyśmy lepiej i spokojniej. Na c🤬j nam ta unia?! Nie mówię żeby tworzyć nowe ZSRR ale k🤬a skoro można coś gdzieś sprzedać to na c🤬j sobie tą możliwość na własne życzenie niszczyć? i to w imie czego?! Ukrainy i Ukrainców którzy byli dla nas gorsi od Niemców?! No k🤬a mać!
Ja wiem że te sk🤬ysyny z sejmu mają w dupie co, gdzie i za ile sprzeda jakiś rolnik czy jakaś firma ale dziwię się że ludzie którzy przez te ich polityczne zagrywki tracą nie wzięli jeszcze sprawy w swoje ręce. Ja można powiedzieć mam wyj🤬e, mieszkam na południu jak coś się zacznie sp🤬alam będę miał czas ale ci na wschodzie powinni zacząć martwić się o swoje dupsko bo oni będą pierwsi.
@Szczam_Do_Zlewu Gdzie Ci sp🤬alanie w głowie? Właśnie z tego powodu powinno się zaszczepiać patriotyzm od najmłodszych lat. Jak przyjdzie co do czego to każdy powie - "a wyj🤬e mam na ten kraj, ważne, żeby interes się zgadzał, mogę być nawet niemcem." To jest smutne.