Miałem kiedyś znajomego, który miał jamnika szorstkowłosego miniaturkę. Pies miał nerwicę i bał się wychodzić na dwór, bo wszystkie koty brały go za szczura i chciały upolować.
Co do opowieści o Yorku i porwaniu go przez orła lub sokoła w lesie na polanie itp to już słyszałem to wielokrotnie od wielu osób. Być może kilku osobom się takie coś przytrafiło a teraz wszyscy rozpowiadają na około jak swoje. Dziękuje Dobranoc.
Golden eagle to orzeł przedni a nie złoty ale to tak nawiasem mówiąc.
A co do samego filmiku to troszkę się przeliczył z wagą i po chwili odpuścił bo uznał, że nie odleci z takim łądunkiem, a nie wystraszył się faceta
Piękne. Szkoda, że nie zdołał unieść małego pasożyta. Byłaby korzyść dla planety i dla orła, który zapewne miał orlątka do nakarmienia. Słyszałam, że orły porywały szczury (tj. yorki) i inne małe gówna, ale że bachor? Ten orzeł to twardziel. Wiedział co dobrze wykarmione.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie