Wysłany:
2012-01-26, 16:28
, ID:
945983
1
Zgłoś
@ VanHelsing
poprzyj czymś swoją teorią, proszę cię. Jak na razie mnie do niczego nie przekonałeś. Poza tym dlaczego ja mam ci odpowiadać, co jest na tych nagraniach? To właśnie TY powiedz MI co tam jest? Co tam widzisz? Sterowiec z 25 silnikami i gromadę kosmitów w oknach?
A sens mojego, jak i twojego życia i reszty ludzi na świecie jest - podobnie jak pozostałych gatunków żyjących na tej planecie - przedłużenie gatunku i przekazanie genów dalej. Lub jeśli wolisz, godne przeżycie życia i wejście po śmierci do nieba, walhalli, czy w co tam wierzysz.
Jak wielki jest kosmos to ci nikt nie odpowie, chyba, że twoi wyimaginowani kosmici. A sensu świata szukaj sobie sam.
Widzisz? Ja ci odpowiadam na pytanie. A teraz ty odpowiedz mi na moje. Takie pierwsze z brzegu, dlaczego skoro kosmici porywają ludzi, to zawsze jest to człowiek gdzieś w głuszy, sam, w ciemności i nigdy nie ma żadnych świadków? I jeszcze jedno, skoro tak już latają nad miastami ci kosmici, to czemu k🤬a nie wylądują na jakiś wielkim placu i nie przybiją piątki z ziemianinem, tylko latają jak poj🤬i i znikają?