alanf84 napisał/a:
Nie no Ty to jesteś człowiek zachodu, prawdziwy anglik z Ciebie. A co masz konkretnie na myśli, że wygląda "polaczkowato". Ciekawe jak Ciebie spostrzegają na obczyźnie? Myślisz, że jesteś zajebisty z tymi 2 klockami. Cwaniaczek z pekasu
Haha, czekałem na hejt jakiegoś j🤬ego zazdrośnika. Weź człowieku puknij się w zryty beret. Nie napisałem nigdzie, że zarabiam, nigdzie się nie chwalę nawet co robię i k🤬a ile robię, bo nie lubię dop🤬lać ludziom na siłę tym, że mają gorzej. Nie zarabiam dwóch kobli, studiuję, ale mówię, że przy takich zarobkach 1,50 to lajt za litr. Widocznie jesteś tak ograniczonym typem, że nie zrozumiałeś. Nie zgrywam cwaniaka, więc jak chcesz tak p🤬lić to żegnam (bo nie urażę Cię słowem - wyp🤬alaj), bo z debilami nie mam zamiaru dyskutować. Jak mnie "spostrzegają"? No wiesz, bardzo konkretnie, cały czas mam znajomych, cały czas odwiedzam Polskę i nie obnoszę się z tym, że mieszkam w Anglii, także prowo Ci nie wyszło

.
Gdybyś grzecznie napisał to z chęcią bym Ci wyjaśnił co mam na myśli pisząc "wygląda polaczkowato", ale niestety, nie mam zamiaru marnować czasu na typa, który jest ograniczony umysłowo i zazdrości ... szczerze c🤬j wie czego, bo nie mam, ale zazdrości. To jest właśnie polskie zachowanie, udowodniłeś to doskonale

.