Ależ wycie w komentarzach.
A to głównie dlatego, że większość komentujących to dzieciaki wychowane na smartfonach więc sobie nie wyobrażają życia bez niego. Dla nich to najcenniejszy przedmiot jaki posiadają, robienie zdjęć każdego gówna to zwyczajne zachowanie.
Ja już nie młody bo z początku lat 90 więc pamiętam czasy jak się żyło bez internetu. I to nie, że w telefonie. Bez netu w ogóle, nawet na PC. Jasne, to było dużo gorsze bo teraz mam w kieszeni dostęp do informacji w ciągu sekundy, ale nie żałuję, bo dzięki temu potrafię wieczorem odstawić telefon do kieszeni i nie wyciągnąć go ani razu kiedy jestem ze znajomymi na spotkaniu.
Jest zakaz nagrywania? Nie ma, to płacisz za bilet i nagrywasz. Ja osobiście też wole się bawić jeżeli idę na koncert, ale nie moja sprawa co robią inni. Na filmie mamy nagraną sytuację, jak jakiś brudas w miejscu publicznym nie potrafi uszanować czyjejś własności, a sadole, którzy złodziejom chcieliby ucinać ręce przyklaskują mu, bo dobrze zrobił. Co jest z wami nie tak?
Fajnie że opowiedziałeś nam swoją historię, ale jaki to ma związek z tym, że jakiś frajer nie ma poszanowania dla cudzej własności?
A przeczytałeś mój post do końca??