Mógłbym oczywiście przytaczać suche fakty, jak to Ukraińcy ratują niemal zarżniętą przez pis gospodarkę swoją pracą, płaceniem podatków i zakupami, ale to bez sensu, ograniczę się do stwierdzenia: poziom antyukraińskich (ergo: antypolskich) sp🤬oleńców jest tu zatrważający, może dlatego, że to jedno z niewielu miejsc w internecie, gdzie można swoje nawet najbardziej faszystowsko/sowieckie brednie pisać, bez żadnych konsekwencji.
Czego nie rozumiesz? mogę fragmentami przetłumaczyć. To nie wstyd być upośledzonym, no chyba, że idzie za tym poparcie dla zorganizowanej grupy przestępczej, rządzącej naszym krajem przez 8 lat.
podpis użytkownika
Tutaj Kolekcjapodpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Najpierw się naucz czytać, zacznij od nie wycinania zdania z kontekstu, jak to robi pisowsko sowiecka tv republika.
Upośledzony z definicji to lewak...
Przeczytałem całe i nie warto było. Naszej gospodarki nie ratują Ukraińcy czy jakikolwiek inny naród tylko szara strefa i małe firmy, które nie wystawiają faktur.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.oksymoron
podpis użytkownika
Tutaj KolekcjaTaki ze mnie lewak jak z Ciebie inteligentny prawak. Tak nota bene to oksymoron, ale nie będę tłumaczył, bo trudne, złożone zdania to dla Ciebie bełkot.
Kolejny domorosły ekonomista - wyznawca konfy xd jeśli uważasz, że milion Ukraińców pracujących w Polsce, asymilujących się, płacących tu podatki, kupujących i napędzających tym samym gospodarkę nie ma żadnego znaczenia, to nie ma sensu dalej dyskutować.
Taki ze mnie lewak jak z Ciebie inteligentny prawak. Tak nota bene to oksymoron, ale nie będę tłumaczył, bo trudne, złożone zdania to dla Ciebie bełkot.
Kolejny domorosły ekonomista - wyznawca konfy xd jeśli uważasz, że milion Ukraińców pracujących w Polsce, asymilujących się, płacących tu podatki, kupujących i napędzających tym samym gospodarkę nie ma żadnego znaczenia, to nie ma sensu dalej dyskutować.
Mógłbym oczywiście przytaczać suche fakty, jak to Ukraińcy ratują niemal zarżniętą przez pis gospodarkę swoją pracą, płaceniem podatków i zakupami, ale to bez sensu, ograniczę się do stwierdzenia: poziom antyukraińskich (ergo: antypolskich) sp🤬oleńców jest tu zatrważający, może dlatego, że to jedno z niewielu miejsc w internecie, gdzie można swoje nawet najbardziej faszystowsko/sowieckie brednie pisać, bez żadnych konsekwencji.
Te 200 tys co dostało wizy od pisu tu nie zostało, to te 0 ściągnięte przez Tuska też długo w kraju z kartonu pozostawionego przez poprzednia ekipę długo nie zagości.