Poj🤬y to jestes Ty gosciu. K🤬a p🤬lcie sie wiecej z dzieciakami, najlepiej zamknac w pomieszczeniu z pleksy, zeby tylko jadlo i srało, bo sobie moze krzywde zrobic. Ja w wieku 8-9 lat ganialem po budowach z kolegami, lazilismy po drzewach, kazdy na rowerze i tak cale dnie. Mojej laski brat ma 8 lat i mama go odwozi do szkoly, odprowadza na treningi w piłke i gosc nigdy sam nie wyszedl dalej niz wokol swojego bloku. Moj kuzyn 9lat, nigdy sam nie zapuscil sie dalej, niz za ogrodzenie domku. Teraz piszesz ze rodzicie sa poj🤬i bo sie bawia z dzieciakiem. Pizgnij sie w leb kretynie, przepros i usun to kurestwo.
podpis użytkownika
☣ 404 tits not found ☣podpis użytkownika
Life is brutal, and full of zasadzkasPoj🤬y to jestes Ty gosciu. K🤬a p🤬lcie sie wiecej z dzieciakami, najlepiej zamknac w pomieszczeniu z pleksy, zeby tylko jadlo i srało, bo sobie moze krzywde zrobic. Ja w wieku 8-9 lat ganialem po budowach z kolegami, lazilismy po drzewach, kazdy na rowerze i tak cale dnie. Mojej laski brat ma 8 lat i mama go odwozi do szkoly, odprowadza na treningi w piłke i gosc nigdy sam nie wyszedl dalej niz wokol swojego bloku. Moj kuzyn 9lat, nigdy sam nie zapuscil sie dalej, niz za ogrodzenie domku. Teraz piszesz ze rodzicie sa poj🤬i bo sie bawia z dzieciakiem. Pizgnij sie w leb kretynie, przepros i usun to kurestwo.
Z resztą teraz mam kontakt z rocznikami 93/94, k🤬a kloszowi ludzie, nic tylko ich zamknąć w kwadracie z pleksi.
K🤬a uderzy się i potem robi wielkie halo.
Jestem '93 i robiłam rzeczy, o których w pierwszych komentarzach mowa i nie wydaje mi się, żebym była taka jak napisałaś. Ale byc może nie wszyscy, ja jednak znam większość tych "normalnych".
Ale i tak się zgadzam, że teraz wszystkie te dzieci są z porcelany, które należy owinąć styropianem, tak na wszelki wypadek.
A w tle Mufasa ratuje Simbę![]()