Ja p🤬lę, pokolenie gimbusów...A ja się zawsze zastanawiałem dlaczego współczesna młodzież jest tak skretyniała, niektórym to chyba niedotlenienie dało się we znaki.
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
A kto nie robił głupich rzeczy w podstawówce czy gimnazjum? Po tej twojej wypowiedzi wnioskuję, że byłeś coś na kształt Obrazek
Panie wielki dorosły![]()
Kilkanaście odległych lat temu kolesie robili podobnie, kucało się, kilkanaście szybkich wdechów i wstawali. Nie nazywało się to w ogóle, bo po c🤬j. Jeden padł jak szmata i wybił sobie siekacze.
Kombinowaliśmy z saletrą i cukrem i innymi ciekawymi rzeczami, ale nie myśleliśmy o niedotlenianiu naszych mózgów, ale co kto lubi, obecnie widać efekty![]()
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.