podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.No tak, śmiejmy się ze Smoleńska, c🤬j że oprócz sprzedawczyka Kaczyńskiego zmarli m.in.:
gen. Franciszek Gągor – szef Sztabu Generalnego Wojska Polskiego
gen. dyw. Tadeusz Buk – dowódca Wojsk Lądowych RP
gen. broni pil. Andrzej Błasik – dowódca Sił Powietrznych RP
wiceadmirał Andrzej Karweta – dowódca Marynarki Wojennej RP
gen. dyw. Włodzimierz Potasiński – dowódca Wojsk Specjalnych RP
gen. broni Bronisław Kwiatkowski – Dowódca Operacyjny Sił Zbrojnych RP
To takie k🤬a zabawne. Nie wiem czy to był tylko wypadek, czy jakaś zaplanowana akcja i nie będę w to wnikał, bo taki przeciętny człek jak ja i tak się pewnie nigdy tego nie dowie, ale zginęło mnóstwo osób które zajmowały się obroną tego państwa i jego debilnych mieszkańców.
Ba, sam przyznam, że w pewnym okresie czasu byłem jednym z tych debili dzięki przeróżnym instytucjom i osobom, ale jak tak człowiek pomyśli dłużej to dochodzi do wniosku, że życie w kraju w którym ludzie robią sobie jaja ze śmierci osób piastujących najwyższe stanowiska w państwie jest dosyć dołujące.
Przodkowie się w grobach przewracają.
Tak, tak, teraz idę sobie zaaplikować maść na ból dupy. A przepraszam "bul" dupy, bo nasz przecież "inteligenty" naród wybrał sobie godnego reprezentanta.
ps to jest tylko taka refleksja, która mnie naszła po tysięcznym nawiązaniu do Smoleńska, bo chodzi mi o całokształt.
ps2 a filmik dobry, piwko.
Wiejski rodowód - wiejski komentarz.
Tia, właściciel Golfa się odezwał. Przykro mi, że cię nie stać na golfiaka, ale jak rodzice się odkują, to Ci kupią fiata, albo co...![]()