To takie k***a zabawne. Nie wiem czy to był tylko wypadek, czy jakaś zaplanowana akcja i nie będę w to wnikał, bo taki przeciętny człek jak ja i tak się pewnie nigdy tego nie dowie, ale zginęło mnóstwo osób które zajmowały się obroną tego państwa i jego debilnych mieszkańców.
Wiejski rodowód - wiejski komentarz.
Tia, właściciel Golfa się odezwał. Przykro mi, że cię nie stać na golfiaka, ale jak rodzice się odkują, to Ci kupią fiata, albo co...![]()
Ładnie, że na początku opisałeś swój wiejski rodowód![]()
Od golfa wolałbym już multiple a jakby mnie stać na auto nie było to bym z buta zap🤬lał. Są auta którymi jeżdżą ludzie pokroju dresa i golf jest takim autem.
Golfik I - IV zawsze będzie się kojarzył z dresami / burakami... Co byś nie napisał
powiedział ten co MPkiem jeździ...
Jedź sobie kolego na jakiś zlot VW to może zmienisz podejście do tematu, parę dni temu odbył się bardzo fajny zlot w Dynowie... Gdybyś tam był to byś takich głupot nie pisał. No i jeszcze na stare BMW masz czelność najeżdżać...
Wyzywasz innych od buraków a sam nim jesteś!
powiedział ten co MPkiem jeździ...
Jedź sobie kolego na jakiś zlot VW to może zmienisz podejście do tematu, parę dni temu odbył się bardzo fajny zlot w Dynowie... Gdybyś tam był to byś takich głupot nie pisał. No i jeszcze na stare BMW masz czelność najeżdżać...
Wyzywasz innych od buraków a sam nim jesteś!