Wiadomo, pedofilstwo trzeba tępić ołowiem albo cyjankiem. Ale j🤬ie na cały KK to chyba lekka przesada.
tak to my propaganda antykościelna gw🤬cimy dzieci ... Jak ja nienawidzę tej hołoty .... szkoda że są tak mocno wbici w Polską kulturę.
Zakumaj synku, źe oni się nawzajem kryją, żeby przypadkiem nie osłabić pozycji swojej organizacji. Wiec j🤬ie na kościół jest jak najbardziej wskazane.
W ogóle co to za p🤬lenie i straszenie lewakami, ciapatymi, muslimami etc etc.?! Jaki k🤬a związek niech mi ktoś wskaże palcem? J🤬a mentalność z cyklu "A u was biją murzynów", ostatni argument matołów gardłujących o przegraną sprawe.
idź dołóż więcej drewna do stosu bo przygasa
a swoją droga to taka lekka hipokryzja mówiąc o manipulacji przez "masmedia" więżąc na słowo tym drugim "masmedią"
ja nie jestem zwolennikiem żadnej ze stron ale mam pewne rozwiązanie
niech ci pierwsi walą sobie te dzieci ale tylko pod warunkiem że ci drudzy dają więcej na tace w celu zakupienia większej ilości prezerwatyw
i chyba problem rozwiązany?
pier*ol sie je*any klecho !
A pedałów tępią... Kościół wiecznie zacofany
![]()
to znieście celibat w tej sekcie
jebac was lewaki kosciol w polsce to fundament a nie k🤬a pieprz do gowna
Dlatego rzym i cała ta sekta upadnie.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.orgA kościoły razem z całą tą mafią, w p🤬du wyburzyć zaorać i posadzić las. Od razu w Polsce ładniej by się zrobiło.
podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?to racja ale może mi powiesz że szmatogłowi są lepsi?
Oddal się i wróć jak skończysz gimnazjum. A te swoje pseudo inteligętne wywody zostaw dla siebie...