Nie jestem katolikiem ale to się nazywa "nadinterpretacja"... Gdzie on popiera pedofilie? stwierdził tylko, że papież zajmował się czymś ważniejszym dla kościoła niż pedofilia. Stwierdza też, że pedofilia jest była i będzie (to samo mógł powiedzieć o homofilii czy zoofilii)... Kościół tyle może zdziałąć w zwalczaniu pedofilii co Islam może poradzić na poprawę jakości polskich kebabów
Tymbardziej, że w innych religiach jest bardziej powszechna (tak jak przymusowe małżeństwa czy kazirodztwo).
PS. Całe antykościelne nastawienie jest w polaków wpajane od młodego bo za komuny księża za dużo przeszkadzali więc najlepiej zrobić z nich rzeszę wariatów... Islam jest teraz popularny możecie śmiało się zapisaćJa osobiście jestem agnostykiem ale wole Katolików od Żydostwa czy ciapatych
tak to my propaganda antykościelna gw🤬cimy dzieci ... Jak ja nienawidzę tej hołoty .... szkoda że są tak mocno wbici w Polską kulturę.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Za co ich tak nienawidzisz? Za to, że pomagali w walce z komuną? Czy może za to, że organizują pomoc charytatywną dla ubogich? Czy może nienawidzisz ich dlatego, że tak Ci każą masmedia?
podpis użytkownika
W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻Za co ich tak nienawidzisz? Za to, że pomagali w walce z komuną? Czy może za to, że organizują pomoc charytatywną dla ubogich? Czy może nienawidzisz ich dlatego, że tak Ci każą masmedia?
tak to my propaganda antykościelna gw🤬cimy dzieci ... Jak ja nienawidzę tej hołoty .... szkoda że są tak mocno wbici w Polską kulturę.
ty sk🤬ysyński pedofilski klecho ,ważniejsze sprawy niż pedofilia ,to k🤬a j🤬a świnia ,sam sk🤬iel dupił dzieci teraz broni j🤬ej niemieckiej k🤬y ,
jak ja tego ścierwa nienawidze k🤬aaaaaaaa