Są w tym kraju ludzie inni niż ty, którzy ciężko pracują i z dumą patrzą na swoją flagę i śpiewają swój hymn (tak, znają wszystkie zwrotki). I mogę cię zapewnić, że ci ludzie nie stanową 0,1% populacji. A szczerze nawet jeśli byłoby ich 0,05% to są dla mnie bardziej wartościowi od ludzi którzy ciągle tylko narzekają i nie wymagają nic od siebie.
Demonstracje... uuuuu jakie to groźne, wszyscy się boją demonstrantów przecież. No najlepiej zrobić "meksyk" i c🤬j z tym co potem będzie. Powyrywać bruk, ponawalać się z policją. To tak dużo daje...
I dlaczego wszyscy mówią tu do jasnej cholery o umieraniu! Nikt k🤬a nie potrzebuje sterty trupów. Trza nie dać się zabić i ewentualnie zrobić wszystko żeby to napastnik zginą.
mcmenel wracaj pod budkę z piwem z takim tanim p🤬leniem o tym, że walczy się techniką.
w afganistanie walczyło się techniką i zsrr przegrał. w wietnami walczyło się techniką i usa przegrało. wiesz czemu sie nie uzywa takich rakiet o ktorych piszesz? bo po co pozniej komus taka jalowa ziemia? takie rakiety to straszak i służą tylko demoralizacji wroga. używa się ich, żeby rozj🤬 strategiczne struktury(rafinerie, mosty, etc) abramsa rozp🤬ala ładunek warty 50 dolarów, a rosomaka może 20$. to się nazywa wojna asymetryczna - zeby walczyc z partyzantką na jednego partyzanta trzeba 20(!) żołnierzy. dlatego zawsze warto ojczyzny bronić - bo ruskie czy niemce kompletnie Polski nie znaja - a my znamy kazdy kraweznik i dziure w drodze. Polecam poczytać trochę, wtedy człowiek szybko widzi głupotę takich meneli jak ten wyżej.
ahahahha, ale mam z was beke polaczki, chcecie to umierajcie za ta cebulandie, nie mieliscie zadnego p🤬lonego wplywu na to gdzie sie urodzicie, ale jak juz jestescie polakami to polska najlepsza XD p🤬la mnie te ich wojenki, nie bede bral udzialu i robil za pionka w spinach jakichs frajerow na stolkach, za bardzo cenie swoje zycie, wy macie mnie za tchorza, a ja mam was za frajerow, moglbym zginac za rodzine, ale nie za ten zj🤬y kraj, elo
podpis użytkownika
7% złagodzi Kiepskich życieOj wy patrioci za 5gr k🤬a, cisne z was BEKĘ.
Nie jesteście patriotami, bo tak kształtowała się Polska historia, że wy o sobie nie mozecie mowic patrioci, przeszłę pokolenia wykazały się taką walką, że dla nich jest zarezerowany tytuł polskiego patrioty.
A jakis p🤬lnęty 20 letni matoł piszący o sobie per patriota to idiota i k🤬a bez honoru. Obrażacie i umniejszacie w ten sposob pamiec waszych dziadkow.
J🤬a bezmyslna hołota.![]()